Wie zijn wij


Easy Kringloop is een non-profit organisatie van mensen voor mensen.

Het is een onderdeel van de Jongeren Stichting Easy Pawn. Jongeren Stichting Easy Pawn zet zich in voor jongeren die hulp nodig hebben bij het vinden van de juiste weg.  Hier komt onder andere bij kijken dat de stichting als eerst zorgt voor onderdak indien dat nodig is. Hiernaast kunnen de jongeren zonder rijbewijs ook rijlessen volgen.

In de loop van tijd heeft de Stichting vooral gemerkt dat de jongeren vaak een betalingsachterstand hebben bij hun ziekenfonds. Wij als Jongeren Stichting Easy Pawn begeleiden de jongeren hierbij om deze problemen op te lossen. Dit alle wordt bekostigd uit de opbrengst van onze kringloopwinkels.


'' Wanneer jongeren in instellingen 18 jaar worden, worden zij uit instellingen geplaatst. Wij proberen een vangnet te creëren voor deze jongeren tussen de 18 en 23 jaar ‘’

  Easy Kringloop ontvangt dagelijks donaties, dus het aanbod varieert van dag tot dag. Wij ontvangen geen subsidies, dus we moeten het echt van donaties hebben!

‘’ Onze stichting is geheel self- support ‘’

Zit u met veel spullen of zelfs een hele inboedel, waarvan u niet weet wat u ermee aan moet? Dan kunt u ons telefonisch of per mail bereiken, zodat wij een afspraak voor u kunnen inplannen. Natuurlijk kunt u ook zelf spullen brengen. In dat geval staan er altijd jongens klaar die u een handje kunnen helpen.

Wij bieden onder andere meubels, kleding, en allerlei andere producten aan. Onze kringloopwinkel van ruim 1200m2 is makkelijk bereikbaar en voldoet aan voldoende parkeergelegenheid.

Tevens zijn wij 6 dagen per week geopend, zondag zijn wij gesloten. En voor vragen over onze webwinkel kunt u ons bereiken via een tijdelijke e-mail: easywebshop@outlook.com


U bent van harte welkom!